bloglovin

Är det inte helt fantastiskt...

Är det inte helt fantastiskt hur islandshästar håller ihop folk? Människor i olika åldrar som aldirg hade träffats annars. Människor med helt olika bakgrund som möts med ett gemensamt intresse. I vårt stall brukar jag umgås med en av rektorerna på min "systerskola". Jag umgås också med en tjej som är 12, som jag aldrig skulle lärt känna annars. Ofta hänger jag även med världsmästarinnan i T2. Inga förutfattade meningar, det spelar ingen roll vem du är, hur mycket eller lite du rider. Visst är det helt underbart att hästarna i sig inte bara ger så mycket glädje, utan hur många livslånga vänskaper de även skapar med andra människor. ♥

Pinen på bilden finns att köpa här.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Måste hålla med dig om allt du skriver! Det känns som att vi inom islandshästvärlden umgås mer med folk i alla möjliga åldrar, allt från de som kanske är ett antal år yngre än oss själva men också med de som är 20-40 år äldre än oss också. Islandshästar ger mycket gemenskap helt enkelt! :)

2012-01-11 @ 12:19:46 | URL: http://mphotostory.blogg.se/
Postat av: Frida

Så är det verkligen, jag har haft ridkompisar i min egen ålder, men också många yngre och äldre. Ålder eller nivå spelar inte någon roll :)

2012-01-11 @ 14:51:24 | URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Så sant så sant!! :)

2012-01-11 @ 16:59:55 | URL: http://alexaka.blogg.se/
Postat av: Vinetta

Håller verkligen med dig! :D Jag rider ihop med en kvinna som är 45 år gammal och en pensionär!

2012-01-11 @ 20:30:57 | URL: http://hofrungur.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0