bloglovin

Högst upp på önskelistan!

Jag har en liten fundering på att investera i ett par röda boots. Dock vet jag inte vad för typ jag ska köpa. Om jag köper den vanliga "plast"varianten till skyddsboots så vet jag ju vad jag får. Dock är det ett litet minus att de slits oerhört fort. Jag kommer främst använda dem när jag rider stilpass för att få en komplett röd/grå outfit.

Några jag har kikat lite på är de färgade från Professional's Choise-serien. Dock kan jag ju inte använda dem när det regnar eftersom de antagligen drar åt sig jättemycket vatten? Är det någon som vet hur det funkar?


Profesionals Choise, 339 kr på Börjes.                          Boots Expert, 149 kr på Hööks

Känns kanske lite mer värt att köpa den billigare varianten från Hööks?

Edit: Varför kan jag inte använda dem när det regnar? Jo! På tävling får den samanlagda tyngden på hästens ben vara max 250 gram/ben. Om mina skyddsboots drar åt sig vatten/lera så kan det hända att tyngden överskrider maxgränsen och då blir man tyvärr diskad!

Kommentarer
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

inbjuden :D

2012-02-09 @ 08:22:11 | URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Tove

http://www.agerstaridshop.nu/product_info.php?cPath=33_55&products_id=1040



Beror iof på vad du vill lägga ut på boots, men kan verkligen rekommendera dessa! De sitter hur bra som helst, är hållbara och de drar inte åt sig vatten ;)

2012-02-09 @ 10:33:11 | URL: http://tlundegard.blogg.se/
Postat av: tanja

nu vet jag inte vad det är för kvalité på hööks röda boots. Men kvalitén på pc bootsen är sjukt bra. Och vid minsta skada får du byta dom mot nya. I allafall där jag köpte mina:)så det är värt dom 400 kronorna.

2012-02-11 @ 19:47:12 | URL: http://fillstastallet.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0